ALTHEA

Skin Relief Calming Cream (80ml)

50% Rp 76.000 Rp 151.000

Customer Reviews

Based on 23 reviews
65%
(15)
22%
(5)
13%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
d
d.A.
:kissing::kissing::kissing:

Love this product very well

E
E.H.
Pelembab Anti Lengket

Aku suka banget, sudah 2 minggu coba menggunakan cream ini. Hasilnya kulit lebih glowing dan lembab, tanpa lengket sama sekali. Tipe kulitku sensitif dan produk ini aman digunakkan pagi dan malam hari.

T
T.
My holygrail!

I have a lot of texture on my skin, especially underneath my eyes... It was horrible! After I use this several times I realized that my skin getting smoother.
It also moisturizes and calms my skin really well.

R
R.A.
My current night cream

I use this product as night cream. The texture is so watery, but little bit thick so it’s great to use it as night cream. It didn’t give my skin any bad reaction. And sometimes I use it before doing my makeup so my skin feels moist.

R
R.B.
Non sticky moisturizer

Skin Relief Calming Cream ini semacam soothing cream yang bisa menenangkan dan menghidrasi kulit yang sedang kering atau iritasi. Nah gimana tuh kalo dipake sama aku yang kulitnya kombi oily? Kebetulan pas sebelum aku pake, kulit emang agak gatel di area jawline seperti yang aku critain waktu itu di stories. Nah tanpa aku sadari, ternyata gatelnya dah ndak ada~ :paw_prints::paw_prints: tapi kulit juga nggak jadi tambah berminyak.

Recently viewed